WK 10- Architecture

The picture above is the design I created to change the FA4  building wedge. What I decided to change was first the bush that was located on the left side of the entrance to the 2nd and 3rd floor.  I replaced the bush with smaller plants that still give space to access a pathway.  I added the dark shaded circles (made our of stone) as another pathway to enter and exit the building. I decided not to take out the tree because not only is it too big but I think the tree should not be taken down because it essential to our environment.   The next thing I added was a wall that separates both entrances. That way it creates a steady traffic one way entrance and exit. Students in the future will be able to physically see that there is another way to walk to the 2nd and 3rd. They don’t only have to use the entrance to the left. They will have better access to the second entrance and could also have the option to use the first floor entrance.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: